top of page

Geef een fotoshoot cadeau met de cadeaubon!

Bent u op zoek naar een persoonlijk, origineel en tijdloos cadeau? De cadeaubon is voor elk type van fotoshoot vanaf €80 te bestellen. U betaalt het totale gewenste bedrag van de betreffende fotoshoot en diegene die de bon ontvangt krijgt een complete fotoshoot cadeau! Cadeaubonnen zijn per mail of telefonisch te bestellen of u kan de bon persoonlijk komen ophalen. 

De studio shoot - vanaf €180

Dit is een fotosessie van anderhalf tot twee uur in de studio. Ook de uitwerking van de geselecteerde foto's is inbegrepen in de prijs. Wat ontvangt u? Zeven tot vijftien professionele digitale foto's. 

Shoot op locatie - vanaf €180

Een fotosessie op locatie die we samen uitkiezen. Ook de uitwerking van de geselecteerde foto's is inbegrepen in de prijs. Wat ontvangt u? Vijftien tot twintig digitale foto's - exclusief vervoersonkosten.

Gezinsshoot € 250 - Familieshoot € 300

Een fotosessie met de familie of het gezin. Ook de uitwerking van de geselecteerde foto's is inbegrepen in de prijs. Wat ontvangt u? Vijftien tot twintig digitale foto's van de familie, gezinnen en kinderen- exclusief vervoersonkosten.

Maatwerk voor activiteiten

Bedrijfsreportages, huwelijken, events, feestjes, uitstapjes, optredens, foto's bij jou thuis, speciale concepten, out of the box ideeën en zo veel andere gebeurtenissen zijn niet in één formule van tijd en ruimte te vatten. Voor dit soort van zaken wordt in overleg met de klant een offerte op maat gemaakt.

Het bestellen van fotoproducten

De prijs hiervoor is afhankelijk van de gewenste fotoproducten waaronder kaartjes, fotoafdrukken, canvas en zo veel meer.

Please reload

bottom of page